Recepten

Het komt er niet van. Honderden recepten staan er in m’n computer. Niet alleen die van 4me en Life and Cooking, maar alles wat ik zie of proef schrijf ik op. Elke keer neem ik me voor om eens wat te gaan hergebruiken. Maar steeds ben ik in de weer met nieuwe ideeën, op zoek naar nieuwe smaken en handige tips. Van een recept moet je trek krijgen, het moet inspireren. Op ieder niveau, van huisvrouw tot horeca.

 

M’n kookstijl zou ik praktisch met een twist willen noemen. Een recept moet niet afschrikken door onmogelijke ingrediënten of een lastige bereidingswijze. Graag werk ik met kleine verassing: de twist. Dat kan een ongebruikelijk ingrediënt zijn in een bekend gerecht of een vernieuwende techniek met een veel gebruikt product.

 

De recepten van afgelopen jaren bewaar ik allemaal, vandaar die volle computer. Ze zijn voor boeken, websites en magazines. Als Vinoloog schrijf ik het wijnadvies er gelijk bij: twee vliegen in één klap! Dus mocht u nog recepten zoeken voor in de media: laat het even weten.

Bij de downloads vind u een selectie van recepten.
Bij Cookyourbook kunt u een kookboek samenstellen met m'n recepten.

Veel gestelde vragen:
Graag zou ik Robèrt inschakelen voor recepten?
Waar staan Robèrt's recepten uit Life and Cooking en 4me??