TV Kok

TV kok mogen zijn is een voorrecht. Je kunt honderdduizenden mensen in één keer iets vertellen. Mensen meer laten genieten van eten en wijn door praktische recepten en lekkere wijntips. Dat is echt wat voor mij.

“Hoe ik bij de TV terecht kwam” is een veelgestelde vraag. Om een lang verhaal kort te maken: mijn compagnon Fred Colli (bij Culinair Centrum Beverwijk) kreeg een telefoontje van Endemol. Hij beheert namelijk www.TV-koks.nl, of hij nog een TV-kok in de dop wist. Dat werd ik, dus ik moest op 2 screentests verschijnen. Een paar weken later stond ik te koken bij Carlo & Irene.

Op dit moment doe ik het kook-item bij 4me op RTL4. Dit leuke lifestyle-programma is te zien op woensdag en wordt herhaald op zaterdag en zondag. Voor de tijdstippen scoren we behoorlijk goede kijkcijfers: gemiddeld dik boven de 300.000 kijkers.

Naast Life & Cooking en 4me heb ik ook bij andere programma’s acte de presence gegeven zoals de TV Kantine, Business Class, Checkpoint, Koffietijd, de Staatsloterijshow en Lovematch. M’n doel is het maken van een TV-programma over m’n grootste passie: wijn. Ziet u het al voor u? De TV-sommelier…